O nás
Kvalita
Pri výrobe používame poctivé suroviny, aby sme vám dodali to autentický zážitok. Výrobný proces riadime s pre nás najdôležitejšou hodnotou — zachovať prirodzenosť, najvyššiu kvalitu a chuť.
Udržateľnosť
Každú etepu výrobného procesu našej kombuchi vykonávame s ohľadom na životné prostredie. A dokonca, ako jedna z mála značiek zbierame sklené fľaše. Reuse, reduce, recycle.
Konzistentnosť
Na trh dodávame kombuchu bez kompromisov. Aby ste ju vy mohli piť bez výčitiek. Autenticita, poctivosť, láska. A v tomto zostaneme konzistentní, až na veky vekov!
Kto stojí za oppio.?
oppio. je kombucha. oppio. je life. oppio. je poctivosť. oppio je autentickosť.
oppio. sú hlavne traja co-founders:
Andrea
Lukáš
Michal
Rok 2022 to celé odštartoval, všetci 3 co-founders si popíjali kombuchu – doma, v zahraničí, domácu aj profesionálnu – a ešte nevedeli, že čoskoro budú spolu budovať vlastnú značku. Cítili však že kombucha má svoje miesto. V srdciach (a črevách :)) nielen mnohých Slovákov. Produkt v regióne strednej Európy v porovnateľnej kvalite ťažko dostupný a pritom tak unikátny a zdraviu prospešný. Zážitky z pitia nám dali okamžite víziu remeselného, autentického a živého nealka. Analýzy trhu, rozhovory so zákazníkmi, prvé chuťové testy, prebdené noci.
Spojením síl vzniklo trio – Lukáš, Andrea, Michal – ktoré chce zmeniť nealko trh.
Na príprave výroby, receptúry a testovania zdravého nealkoholického nápoja, sme makali 6 mesiacov, tak aby bola v súlade s našimi požiadavkami – zachovať prirodzenosť, najvyššiu kvalitu a unikátnu chuť. Spojením najkvalitnejších čínskych zelených čajov a príchutí prirodzene pestovaného ovocia, vytvárame 4 druhy príchutí, a to priamo v srdci Slovenska. Na Slovensku začíname a veríme, že čas ukáže, že aj na Slovensku vieme robiť svetové produkty.
My vám budeme dodávať skvelý zážitok z dobrého pitia, vy nám na oplátku vyjadrite podpru – pripite si s pohárom autentickej oppio. kombuche!